Fra 21. maj må vi være 50 samlet indendørs og 100 udendørs.

Generel vejledning til vores menuer

Gennemlæs vejledningen inden I går i gang med anretning. Vejledning til din specifikke menu udleveres på papirform sammen med maden.  

Følg vores vejledning for at få den bedst mulige smagsoplevelse. Der er numre på foliebakkerne for at gøre det let at anrette.

Sådan opbevarer I maden:

  • Al maden, undtagen brødet, stilles i køleskabet indtil det skal tilberedes.

Sådan tilbereder og anretter I maden:

Tag låget af foliebakkerne. Forvarm ovnen til 190 grader varmluft.

  • Stegen skal opvarmes i ovnen i 15 minutter. Derefter skal den trække på bordet i 7 minutter. – dette er vigtigt! Skær derefter kødet i meget tynde skiver på tværs af fibrene. Det er meget vigtigt, at fibrene skæres over. (Fibrene er de lange tråde)
  • Kalkunen varmes i 15 min. Skær herefter kødet i tynde skiver.
  • De ristede kartofler varmes i 15 minutter.
  • Brødet er friskbagt, så det kan spises, som det er. Ønskes det varmt, så skal det fugtes under vandhanen, før det kommer i ovnen i 10 minutter.
  • De kolde retter tages ud af køleskabet 15 minutter før de skal nydes. 
  • Forretten pyntes med ærteskud og syltede rødløg. Ved portionsanretning beregnes 70 gram per kuvert, herefter pyntes med ærteskud og rødløg.
  • Spidskålssalaten tilføjes resten af de syltede rødløg kort før den skal nydes.
  • Salaterne skal først marineres, kort før de skal nydes.
  • Bearnaisesaucen skal serveres som den er  – den kan ikke varmes.
  • Desserten tages ud af køleskab og skæres ud kort før den nydes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *