OBS: Pga. ferie kan mad først leveres/afhentes fra og med 30 juli

FAQ Category: FAQ - Catering

Sådan booker du:

Du booker din mad ved at sende en email til bestilling@madfolk.dk senest 7 dage før dit arrangement. Du kan lave ændringer og opjusterer antal af kuverter op til senest 7 dage før dit arrangement.

Hvordan foregår kold levering?

Maden leveres i 2-timers intervaller – dvs. den leveres 0-120 minutter før jeres bookede leveringstid. Intervallerne hedder alle ugens dage: Levering ml. kl. 16-18, 14-16, 12-14 og 10-12. Maden leveres helt ind i køkkenet hos jer, hvor chaufføren tager indholdet ud af termokasserne. Chaufføren fortæller herefter om indholdet, samt giver jer en nem vejledning på …

Hvordan foregår kold levering? Læs mere »

Hvordan foregår varm levering?

Chaufføren leverer varm mad 15-20 min. før planlagt spisetid. Chaufføren leverer maden helt ind til køkkenet, samt tager maden ud af termokasserne. Herefter fortæller chaufføren om indholdet samt udleverer en nem vejledning på skrift til de kolde retter. Hvis man ønsker at portionsanrette forretten, så kan man låne termo-kasserne mod pant på 300 kr pr …

Hvordan foregår varm levering? Læs mere »

Hvor på Sjælland leverer I?

Vi tilbyder varm og kold levering på hele Sjælland og efter aftale andre steder. Under 25 kuverter: Postnummer 1000-4099, 500 DKK Øvrige Sjælland, 750 DKK 25 kuverter eller derover: Hele Sjælland: Varm levering til 800 DKK Kold levering: 500 DKK Hele Sjælland.

Kan vi afhente om søndagen?

Vi tilbyder kun levering om søndagen – afhentning dagen før man skal spise påvirker dog ikke madens kvalitet eller smagsoplevelse.

Kan vi afhente på helligdage?

Ja, fra kl. 10-12. Søndage tilbyder vi kun levering. Afhentning dagen før man skal spise, påvirker ikke madens kvalitet eller smagsoplevelse.

Kan jeg bestille en privat kok?

Ja, man kan man hyre en kok til alle ugens dage – prisen er 3999 kroner for 4 timer, herefter afregnes 299 kroner per påbegyndte halve time. Kokken inkluderer levering på hele Sjælland. Han vil sørge for at komme med maden, anrette maden, portionsanrette forretten, introducere maden for gæsterne, og naturligvis sørge for både opvarmningen …

Kan jeg bestille en privat kok? Læs mere »