Fra 21. maj må vi være 50 samlet indendørs og 100 udendørs.

Om Madfolk

Lidt om vores Ny Nordiske cateringkoncept

Madfolk Catering er et eksklusivt cateringkoncept i særklasse – med fokus på det nordiske køkken. Råvarerne er nøje håndplukket fra vores nordiske leverandører, med respekt for både områdernes kulinariske historie og ånd. Smagsfulde, velduftende, og pæne råvarer er kun de ingredienser man finder i vores Ny Nordiske anretninger – altid med stor respekt for årstidernes skiften og altid ekstremt smagsfulde. Vores fokus er at levere nyfortolket nordisk mad i højeste kvalitet, uden at gå på kompromis med råvarernes smag – og altid med kunden i højsædet. 

Egentlig er det meget simpelt: Madfolk er til for at skabe særlige smagsoplevelser i hjemmet med uovertrufne smagsindtryk – til penge som er til at betale for alle. Vores ambition er at blive et af de fortrukne caterings til alle slags sammenkomster på hele Sjælland, som endda er gjort muligt med en køkkenkapacitet på helt op til 1000-personer per selskab.

Forvent eksklusiv mad i særklasse

Man husker de fleste fester for maden som blev serveret – det er nemlig tit den som samler os… Ja det er ofte den som vi kommer for! Vi lægger mærke til når duftene rammer næseborene, vi kigger sultne hen mod tag-selv-bordet når maden begynder at hobe sig op. Og endeligt ser vi frem til det første smagsindtryk. Derfor er det vigtigt for de fleste, at der er indbydende mad til enhver smag – Men det er også vigtigt at maden er noget helt særligt, til et helt særligt arrangement.

…Og dét er hvad man, med garanti, kan forvente, gang på gang, fra Os hos Madfolk – man kan forvente at vi leverer uovertruffen mad… Og mere til! Så I blot skal vælge den menu som tiltrækker jer, og ellers bare nyde selskabet i bedste, stressfrie manér.

Levering af varm/kold mad

Nogle går endda et spadestik dybere – ved at betale for at få leveret maden enten varm eller kold… Selv at opvarme maden er ellers ikke en udfordring for vores gæster – det kræver nemlig blot at man har en helt almindelig ovn – hvor det blot skal ligge i 15 minutter… En nøje beskrevet vejledning, samt maden pakket i beskyttende, pæne, alubakker har vi nemlig altid sørget for!

Nogle vil dog alligevel gerne betale for dén ekstra luksus – at maden er varm ved ankomst. Det giver en ekstra tryghed, at vide, at maden er varm til når arrangementet begynder. Det giver samtidig en frihed. Friheden til at kunne holde arrangementet hvor som helst, hvor en ovn ikke nødvendigvis er tilstede. I naturen, i kolonihave-huset eller hvor man nu kunne tænke sig at holde sit arrangement. Vi er kun begejstrede for at høre om jeres kreative planer, især hvis vi skal være en del af det. Vi kan trods alt køre ud på hele Sjælland med varm mad til jer – uanset hvor det foregår!

Skriv en mail til os – og hør om vi har tid til at levere til dit arrangement! Pris for levering af varm mad er 700 kroner på hele Sjælland og 400 kroner for kold levering på hele Sjælland. Der er også mulighed for at låne termokasser til 200 kr pr stk i pant, hvis man selv skal bruge tid på at portionsanrette forretten. Varm levering kræver en minimumsbestilling på 25 kuverter. 

Privat kok hos Madfolk?

Ved helt særlige lejligheder kan man også vælge at hyre en privat kok. Det opleves ofte som noget helt specielt, når en privat kok guider os gennem dagens menu… Kokken formår ofte at gøre os endnu mere begejstrede – især når kokkens flotte portions-anrettede forret bæres ind til bordet. En kok fra Madfolk Catering vil stå for at portions-anrette forretten. Kokken vil naturligvis også stå for al klargøring, opvarmning og de udskæringer der nu måtte være – samt kunne stå for at anrette appetizers som I evt. har suppleret med. Levering på hele Sjælland er inkluderet. 

Hvis du holder et arrangement på 50 kuverter eller mere – så kan du hyre en privat kok fra Madfolk. Startprisen er 2500 kroner, herefter 250 kroner pr. halve time! Husk at kontakte os for dine muligheder, da vi har et begrænset antal kokke. 

Vi kan med god samvittighed sige, at vi kan levere en uovertruffen smagsoplevelse i særklasse; det kan vi se på vores enige kunder med kun positive anmeldelser på Trustpilot. Men det er ikke uden grund. Sammen med vores ihærdige medarbejdere, har vi har nemlig optimeret processerne ned til den mindste detalje – lige fra jeres bestilling går igennem, til bestillingen af råvarerne, til selve madlavningen, til pakkearbejdet, til nedkølingen, og sidst men ikke mindst til når maden skal udleveres.

Vores optimerede processor giver gode priser til jer 

Med hjælp fra vores ihærdige, iderige og professionelle software-udvikler har vi nemlig udviklet et simpelt – men vigtigt software… Et software som hjælper os til at have overblik over bestillingerne som vi modtager fra jer – som hjælper os til at bestille de rigtige mængder råvarer, til de rigtige priser – og som hjælper os med planlægningsarbejdet… Således, at vi aldrig bestiller for meget eller for lidt, og aldrig er bagud i tidsplanen – vi ved endda hvor mange arbejdstimer der er lagt for ugen før vi møder ind mandag morgen. 

Vi kan med andre ord, gøre hvad vi er bedst til – nemlig at have fokus på at lave fantastisk nordisk mad i særklasse, med kun de bedste råvarer… Til priser som er til at betale for alle!

Elitekokken Kristoffer bag Madfolk

I samarbejde med elitekokken Kristoffer Kølln har vi overvældet gæster fra hele Sjælland – det er hvad vores gæster giver udtryk for på vores 5-stjernede Trustpilot. Med Kristoffers særegne kendskab til det nordiske køkken og hans kompromisløse sind, så er det heller ikke underligt at folk elsker vores mad! Du og dine gæster er sikret ikke mindst en eksklusiv, hjemlig, nordisk smagsoplevelse, men er også sikret en erfaren, forstående, og fornyende kok – for ikke at tale om den gode kundeservice leveret af teamet af engagerede madfolk. 

Kristoffer er nemlig madfolk helt ind til benet – han er fundamentet i Madfolk’s succes. Gennem samarbejder med blandt andet Michelin-kokke, har Kristoffer, nysgerrigt, lært den sande nordiske madkunst at kende. Faktisk er Madfolks populære surdejsbrød et resultat af Kristoffers ihærdige samarbejde med elitekokke – inspiration, skærpede sanser, tålmodighed og et madhjerte af guld har altid været vejen til hans mange populære gourmet-opskrifter fra det nordiske univers.

Han er oplært på den anerkendte restaurant, Restaurant Umage, forinden han blev souchef på Sukaiba Copenhagen. Senest har Kristoffer styret køkkenet på det anerkendte Bella Sky Copenhagen by Marriott.

Kom i kontakt med Madfolk

Hvis du vil i kontakt med folkene bag Madfolk, så kan du enten skrive på bestilling@madfolk.dk via Kontaktformularen eller ringe på +45 7190 7877 (Telefontid: kl. 12-14 mandag til lørdag) – her får du fat på en af madfolkene fra vores elskede kunderservice-team

Kristoffer Kølln

Køkkenchef hos Madfolk Catering ApS