Skræddersyet tilbud på julefrokost og mad ud af huset. (Telefon nede pt, men vi svarer mails)

Mad til Fest

Madfolk Catering er en virksomhed i Herlev der leverer mad til fester og alle typer arrangementer til lave priser. Vi tilbyder levering på hele sjælland. Du kan selvfølgelig også afhente maden selv og spare leveringsgebyret. Vores mad er Ny Nordisk inspireret og alle vores råvarer er i højeste kvalitet. Vores kok, Kristoffer Kølln, står personligt for at tilberede maden til din fest, og hos os går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vores kunder elsker vores mad. Vi har kun glade kunder – dette er vores TrustPilot og Google anmeldelser et bevis på.

Hvilken menu skal jeg vælge

Prisniveauet på vores kuverter starter fra 125 DKK per kuvert. Vores koncept består hovedsageligt af 3 retter:

  • En dejlig forret som for eksempel kan bestå af en varmrøget lakserillette med Madfolks signatur hjemmebagte brød på kærnemælk
  • Super mørt og langtidstegt kød til hovedret. Det dejligste kød du og dine gæster nogensinde kommer til at smage. Hertil anbefaler vi at man serverer vores velkendte bearnaise creme og en eller to af vores salater.
  • Til dessert har vi blandt andet en hjemmebagt chokoladekage med frysetørret hindbær eller for eksempel vores meget populære citron pannacotta med bagt hvid chokolade crumble

Sådan bestiller du maden til din fest

Vi anbefaler at du enten ringer til os eller skriver en e-mail til bestilling@madfolk.dk. Fordelen er at vi sammen kan give dig den bedste pris og den menu der passer bedst til lige netop din fest eller arrangement.