OBS: Vi holder LUKKET fra søn d. 10 juli til og med d. 29 juli 2022.

Mad til Bryllup

En af de største dage i livet er ens bryllup. Det er derfor vigtigt at din store dag bliver uforglemmelig. Et af de vigtigste elementer i et succesfuldt og dejligt bryllup er at maden er i højeste kvalitet. Madfolk er en troværdig og elsket catering virksomhed placeret i Herlev. Madfolk har leveret mad til bryllupper på hele Sjælland.

Catering til Bryllup

Lad et af de mest elskede catering firma på Sjælland stå for maden til dit bryllup. Send en e-mail til bestilling@madfolk.dk og fortæl om dine ønsker. Madfolk leverer catering til bryllup til lave og fair priser for nordisk mad i den højeste kvalitet.

Varm eller kold levering

Vi tilbyder varm eller kold levering på hele Sjælland. Prisen for kold levering er 400 DKK, og prisen for varm levering er 700 DKK. Hvis du ønsker at vi potions anretter maden til dine gæster, så anbefaler vi at du tilkøber en kok til dit arrangement. En kok som kommer med maden og klargøre alt koster 2500 kr, og kræver at du minimum bestiller 45 kuverter.

Hvilken menu skal jeg vælge til mit bryllup

Madfolk har stor erfaring med at leverer mad til bryllupper på hele Sjælland. Det er vores erfaring at vores gæster er glade for alle de menuer vi tilbyder. Priserne starter fra 119 DKK per kuverter. Du bedes sende en e-mail til bestilling@madfolk.dk for at få flere informationer.