Fra 21. maj må vi være 50 samlet indendørs og 100 udendørs.

Julemad ud af huset

I år bør du prøve vores velsmagende julemad, som er elsket af vores trofaste kunder, og som er i højeste kvalitet. Vores fokus er på at leverer klassisk nordisk julemad til lave priser. I år kan du slippe for at stå i køkkenet selv.

Vores menu som er lavet af kokken Kristoffer Kølln, der er oplært på den anerkendte restaurant, Restaurant Umage, vil sørge for at din juleaften bliver uforglemmelig.

Vores ‘Julemad ud af huset’ menu har fokus på de klassiske danske juletraditioner. Julemenuen består derfor af følgende:

Vores julemad ud af huset menu består af følgende:

Dejlig mør andesteg med klassiske hvide kartofler og brunede kartofler. Hertil den velkendte brun sauce. Massere af brun sauce selvfølgelig. Derudover selvfølgelig den dejlige og velkendte hjemmelavet rødkål. Til dessert serveres risalamande med kirsebærsauce. (Hvis man ønsker en hel mandel i sin risalamande, så skal man selv sætte den i før servering.)

Sådan bestiller du vores julemad ud af huset

Du bestiller vores julemad ud af huset ved at trykke ‘Læg i kurv’ herunder. Herefter fuldfører du bestillingen, også modtager du værdibeviser på din e-mail. Så skriver du blot til os på bestilling@madfolk.dk med den dato du ønsker at afhente maden. Du skal bestille maden minimum 8 dage i forvejen. Hvis du afhenter d. 23 eller d. 24 december, så skal maden afhentes mellem 09:00 og 10:00.