Skræddersyet tilbud på julefrokost og mad ud af huset. (Telefon nede pt, men vi svarer mails)

Julemad ud af huset

Juleaften er samværet med familien prioriteret. Ved at bestille traditionel dansk julemad hos en professionel kok får du optimeret din tid med familien. Ved at bestille din mad til juleaften hos os, så slipper du for at stå i kø i butikkerne. Og du får endnu mere tid til at hygge med familien.

I år bør du prøve vores velsmagende julemad, som er elsket af vores trofaste kunder, og som er i højeste kvalitet. Vores fokus er på at leverer klassisk nordisk julemad til lave priser. I år kan du slippe for at stå i køkkenet selv.

Vores menu som er lavet af kokken Kristoffer Kølln, der er oplært på den anerkendte restaurant, Restaurant Umage, vil sørge for at din juleaften bliver uforglemmelig.

Juleaften kan være meget stressfuld, og derfor kan du med fordel få lavet din julemad af en professionel kok. Maden afhentes dagen d. 23 december. Her medfølger simple instruktioner, så du juleaften kan varme maden op uden problemer.

Julemad menu

Vores ‘Julemad ud af huset’ menu har fokus på de klassiske danske juletraditioner. Julemenuen består af 6-retter og du kan se hele menuen herinde.

Bestil julemad

Sådan bestiller du vores julemad ud af huset

Du bestiller vores julemad ud af huset ved at sende en email til bestilling@madfolk.dk. Herefter fuldfører du bestillingen, også modtager du værdibeviser på din e-mail. Så skriver du blot til os på bestilling@madfolk.dk med den dato du ønsker at afhente maden. Du skal bestille maden minimum 8 dage i forvejen. Julemaden kan kun afhentes d. 23 december.

FAQ

Skal jeg bestille min mad

Hvis du har købt din julemad igennem en deal-side, så skal du blot møde op d. 23 december og afhente din julemenu. Hvis du endnu ikke har bestilt din julemad, så kan du bestille den herinde.

Hvad er minimumsbestillingen på jeres julemad?

Minimums bestillingen på vores juleaften-menu er 2 kuverter.

Hvilken dag skal jeg afhente maden?

Maden skal afhentes d. 23 december mellem 10:00 og 12:00.

Smager maden stadig godt selvom jeg afhente det d. 23 december?

Ja maden smager ligeså godt. Maden sættes på køl når du kommer hjem. Maden skal blot opvarmes juleaften. Der medfølger instruktioner som du følger. Maden opvarmes cirka 30 minutter før spisetid. Det bliver den dejligste andesteg du nogensinde har smagt.

Hvad er traditionel dansk julemad

Landbrug & Fødevarer lavede en undersøgelse i 2019, hvor de udspurgte 946 danskere, om hvad de forventede der skulle stå på deres julebord juleaften. Resultatet er meget interesant. De fleste danskere var enige om at brun sovs, brunede kartofler, hvide kartofler, rødkål, and, flæskesteg, chips og ris ala mande til dessert helt sikkert skulle stå på bordet, som du kan se af nedenstående grafik:

Kilde: https://goderaavarer.dk/nyheder/2019/hvad-spiser-danskerne-til-jul

Juleaften

Juleaften er en af de højtider de fleste danskere ser frem til hvert eneste år. I 2019 undersøgte Landbrug & Fødevarer danskernes forventninger til julen, og her kom følgende frem:

  • Mere end halvdelen glædede sig i høj eller meget høj grad til juleaften
  • En tredjedel glæder sig i nogen grad

Derudover blev danskerne spurgt om hvad de ser frem til i julen, og her er samværet med familie og venner det som de fleste glæder sig til. På anden pladsen finder vi julemaden, som halvdelen glæder sig mest til. Det er derfor vigtigt at man sørger for at julemaden er i topklasse.