Skræddersyet tilbud på julefrokost og mad ud af huset. (Telefon nede pt, men vi svarer mails)

Julefrokost ud af huset

Madfolk er et troværdigt Catering firma med køkken i Herlev. Her laves mad i højeste kvalitet med fokus på det nordiske køkken. Maden laves af vores kok, Kristoffer Kølln, som er oplært på anerkendte restauranter. Julefrokost ud af huset behøver ikke at være dyrt. Vi har fokus på at lave mad i højeste kvalitet til en overkommelig pris. Vi ligger meget tid og kærlighed i vores koncept, og vores trofaste kunder elsker vores mad. Vores TrustPilot er et bevis på dette.

Ved at købe vores julefrokost, så kan I enten selv afhente i Herlev og tilberede det efter simple instrukser, eller I kan vælge at få en varm levering. Ved varm levering leverer vi maden til jer, og det eneste I skal er at serverer det for jeres gæster.

Vores menu har som sagt fokus på det nordiske køkken, og dette gør at alle elsker vores mad. Ved at fokuserer meget snævert, så kan vi leverer mad i højeste kvalitet, som dig og alle dine gæster vil elsker. Og endda til en meget lav pris. Hos os får du altså mad i højeste kvalitet til en meget lav pris sammenlignet med vores konkurrenter. Årsagen er at vi kun tilbyder én menu. Det betyder at vi kan få råvarer, ingredienser og kød til en fordelagtig pris. Én menu som vi har specialiseret os i, så kan vi leverer den højeste kvalitet hver eneste gang.

Vores julefrokost består af følgende retter:

Andebryst med dansk rødkål
Friskbagt og hjemmelavet surdejsbrød på kærnemælk
Medisterpølse
Fiskefillet med hjemmelavet remoulade
Til dessert serveres en lækker risalamande med kirsebærsovs

Menuen kan enten leveres varm klar til servering, eller du kan afhente den kold på selve dagen eller dagen før, hvor der medfølger simple og nemme instrukser, så du selv kan klargøre maden.

Sådan bestiller du

Det er super nemt at bestille. Du køber det antal kuverter du vil have her på vores webshop. Ligeså snart at du ved hvornår dit arrangement afholdes(minimum 7 dage i forvejen), så sender du en email til bestilling@madfolk.dk hvor du oplyser om du ønsker at afhente eller få leveret din mad.