Skræddersyet tilbud på julefrokost og mad ud af huset. (Telefon nede pt, men vi svarer mails)

Halal Catering i København

Madfolk kan tilbyde halal catering i København. Vores halal catering skal bestilles i god tid, da vores kokke skal bestille halal kød til dit arrangement igennem vores leverandør. Menuen til arrangementer hvor vores kunder ønsker halal catering er udviklet med fokus på ‘Halal Food Standards’. Kuvertprisen kan laves til omkring 130 DKK per kuvert. Vores menuer består generelt af følgende:

  • En forret bestående af for eksempel varmrøget lakse rillette, en grønsalat og hjemmebagt surdejsbrød på kærnemælk
  • En hovedret vil for eksempel bestå af mør halal kalkun og/eller mør halal oksekød. Hertil serveres for eksempel en tomatsalat eller en spidskålssalat
  • Til dessert serveres vores signatur dessert som enten er vores citron pannacotta med bagt hvid chokolade crumble og/eller kraftig chokoladebrownie cremet smag med frisk hindbærfromage (ægte callebaut-chokolade)

Du kan altid snakke med vores køkkenchef over telefonen eller via e-mail på bestilling@madfolk.dk, så vi kan finde ud af hvad du skal bruge til lige præcis dit arrangement.

Halal Catering i København og på hele Sjælland

Du kan enten vælge at afhente din bestilling i vores køkken i Herlev, eller du kan få leveret på hele Sjælland. Vi tilbyder både kold og varm levering. Hvis vi leverer det koldt, så skal det bare varmes op med at du følger instruktionerne på vejledningen. Det er super nemt at følge.

Vi kan også leverer maden varm, hvor det eneste du skal gøre, er at serverer det for vores kunder. Vores chauffør har ikke mulighed for at portionsanrette det for jer. Hvis du ønsker at maden skal præsenteres og potionsanrettes, så kan du hyre en kok til dit arrangement.