Skræddersyet tilbud på julefrokost og mad ud af huset. (Telefon nede pt, men vi svarer mails)

FAQ – Catering

Nej, det er ganske simpelt. Med den medfølgende vejledning så er du i trygge hænder!

Maden er som udgangspunkt kold ved både levering og afhentning – En udførlig vejledning medfølger til opvarmningen. Der udleveres ikke varm mad ved afhentning, det skal bestilles separat som varm levering. Prisen er 800 kr for levering af varm mad på hele Sjælland. Der skal bestilles 25 kuverter for at bestille varm levering.

Gennemlæs vejledningen inden I går i gang med anretning. Vejledning til din specifikke menu udleveres på papirform sammen med maden.  

Følg vores vejledning for at få den bedst mulige smagsoplevelse. Der er numre på foliebakkerne for at gøre det let at anrette.

Sådan opbevarer I maden:

 • Al maden, undtagen brødet, stilles i køleskabet indtil det skal tilberedes.

Sådan tilbereder og anretter I maden:

Tag låget af foliebakkerne. Forvarm ovnen til 190 grader varmluft.

 • Stegen skal opvarmes i ovnen i 15 minutter. Derefter skal den trække på bordet i 7 minutter. – dette er vigtigt! Skær derefter kødet i meget tynde skiver på tværs af fibrene. Det er meget vigtigt, at fibrene skæres over. (Fibrene er de lange tråde)
 • Kalkunen varmes i 15 min. Skær herefter kødet i tynde skiver.
 • De ristede kartofler varmes i 15 minutter.
 • Brødet er friskbagt, så det kan spises, som det er. Ønskes det varmt, så skal det fugtes under vandhanen, før det kommer i ovnen i 10 minutter.
 • De kolde retter tages ud af køleskabet 15 minutter før de skal nydes. 
 • Forretten pyntes med ærteskud og syltede rødløg. Ved portionsanretning beregnes 70 gram per kuvert, herefter pyntes med ærteskud og rødløg.
 • Spidskålssalaten tilføjes resten af de syltede rødløg kort før den skal nydes.
 • Salaterne skal først marineres, kort før de skal nydes.
 • Bearnaisesaucen skal serveres som den er  – den kan ikke varmes.
 • Desserten tages ud af køleskab og skæres ud kort før den nydes.

15 minutter i ovn plus 7 minutter hviletid. Men beregn ca. 40 minutters forberedelse – så er du også i god tid… Man kan opvarme de forskellige retter på samme tid, i samme ovn. Følg blot vejledningen som vi giver med ved udleveringen.

Vi tilbyder varm og kold levering på hele Sjælland og efter aftale andre steder.

Under 25 kuverter:
Postnummer 1000-4099, 500 DKK
Øvrige Sjælland, 750 DKK

25 kuverter eller derover:
Hele Sjælland: Varm levering til 800 DKK
Kold levering: 500 DKK Hele Sjælland.

 1. Maden leveres i 2-timers intervaller – dvs. den leveres 0-120 minutter før jeres bookede leveringstid.
 2. Intervallerne hedder alle ugens dage: Levering ml. kl. 16-18, 14-16, 12-14 og 10-12.
 3. Maden leveres helt ind i køkkenet hos jer, hvor chaufføren tager indholdet ud af termokasserne.
 4. Chaufføren fortæller herefter om indholdet, samt giver jer en nem vejledning på skrift.

Chaufføren leverer varm mad 15-20 min. før planlagt spisetid. Chaufføren leverer maden helt ind til køkkenet, samt tager maden ud af termokasserne. Herefter fortæller chaufføren om indholdet samt udleverer en nem vejledning på skrift til de kolde retter. Hvis man ønsker at portionsanrette forretten, så kan man låne termo-kasserne mod pant på 300 kr pr kasse – de skal afleveres på den 1. efterfølgende hverdag på adressen i Herlev. Kødet er ikke udskåret ved levering.

8 dage i forvejen. Er der kortere tid til dit arrangement så skriv til os via kontaktformularen.

Værdibeviser købt på vores webshop gælder altid i 12 måneder.

Man kan afhente maden man-fre kl. 10-16. Lørdage kl 10-14. På helligdage kan man hente kl 10-12. Nydes maden søndag, så skal du hente maden lørdag – med mindre levering ønskes… Det ændrer dog ikke ved madens kvalitet, friskhed eller smag at den nydes dagen efter.

Maden udleveres i alubakker, klar til ovnen. Alubakkerne er også nummererede så man kan kende forskel på indholdet.

Alle ugens dage fra 10-18 Evt. privat kok kan hyres til ankomst senere end kl 18.

Det kan du sagtens! De kan tilkøbes til samme pris som du betalte for de andre kuverter. Oplys senest om det senest 8 dage før. Er der kortere tid til dit arrangement så kontakt os gerne via kontaktformularen.

Ja, man kan man hyre en kok til alle ugens dage – prisen er 3999 kroner for 4 timer, herefter afregnes 299 kroner per påbegyndte halve time. Kokken inkluderer levering på hele Sjælland. Han vil sørge for at komme med maden, anrette maden, portionsanrette forretten, introducere maden for gæsterne, og naturligvis sørge for både opvarmningen og udskæringerne. Skal kokken anrette på andet? Så skal det stå klar i jeres køkken. Det kræver en minimums-bestilling på 50 kuverter.

Vi tilbyder kun levering om søndagen – afhentning dagen før man skal spise påvirker dog ikke madens kvalitet eller smagsoplevelse.

Ja, fra kl. 10-12. Søndage tilbyder vi kun levering. Afhentning dagen før man skal spise, påvirker ikke madens kvalitet eller smagsoplevelse.

Vi anbefaler at lade maden stå i buffeten i max. 3 timer – så følger I 3-timers reglen som bruges i restaurationsbranchen.

Du booker din mad ved at sende en email til bestilling@madfolk.dk senest 7 dage før dit arrangement. Du kan lave ændringer og opjusterer antal af kuverter op til senest 7 dage før dit arrangement.

Maden udleveres i alubakker som er beregnet til at blive sat i ovnen direkte. Så det kræver blot en ovn, og en kniv til kødudskæringen!