Bestil en af vores menuer og særmenuer allerede i dag - vælg datoen senere.

Diner Transportable i København og hele Sjælland

Madfolk Catering leverer Diner Transportable på hele sjælland. Vores mad er eksklusiv nordisk inspireret mad i højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi leverer altid gode madoplevelser til vores kunder. Vi har leveret Diner Transportable til flere tusinde kunder på Sjælland og i København. Du kan derfor være helt sikker på, at vi kan leverer dejlig mad til dit arrangement. Vi kan leverer til alle typer og størrelser arrangementer. Alt fra 10 kuverter til 500 kuverter.

Menuer

Alle vores menuer er inspireret af det nordiske køkken. Alle vores råvarer er af højeste kvalitet. Vores kokke går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det betyder at vi leverer mad i højeste kvalitet hver eneste gang.

En klassisk menu kan for eksempel bestå af en dejlig lakserilette til forret, en meget mør og langtidstilberedt oksesteg til hovedret samt en kraftig chokolade brownie til dessert. På siden kan der serveres frisk grønsalat, spidskålssalat, bearnaise creme og vores hjemmelavede surdejsbrød på kærnemælk.

Bestilling

Vi anbefaler at du sender en email til bestilling@madfolk.dk, for at høre mere om  dine muligheder.

Som udgangspunkt leveres din mad kold, hvor der medfølger en simpel vejledning, hvor du blot skal opvarme maden. Det tager cirka 20 minutter. Du kan også få leveret maden varm. Det eneste du skal gøre ved en varm levering er at serverer og anrette maden.

Der er også mulighed for at få en kok med til dit arrangement.

Hvis du vil sparer penge på leveringsgebyret kan du afhente maden i vores køkken i Herlev.

Levering på hele Sjælland og i København

Vi kan leverer til alle landsdele på Sjælland, hvilket inkluderer; Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordvestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland og Storkøbenhavn.

Gourmet

Vores menuer er udviklet af vores køkkenchef, Kristoffer Kølln, som er oplært på toprestauranter i København.

Alle vores menuer er gennemtestede, og vores kunder og gæster elsker vores mad. Vores mad er nordisk inspireret. Hos Madfolk kan du bestille gourmet diner transportable fra helt ned til 125 DKK per kuvert.