Bestil en af vores menuer og særmenuer allerede i dag - vælg datoen senere.

Madfolk leverer Catering og Mad ud af huset til alle byer på Sjælland

Madfolk leverer nordisk inspireret buffet catering til hele Sjælland. Leveringsgebyr er det samme til alle byer på Sjælland. 400 DKK for en kold levering. 700 DKK for en varm levering. 2500 DKK for en levering inklusiv kok(min. 45 kuverter).

Madfolk blev grundlagt i 2019 med det ene formål at leverer nordisk mad i højeste kvalitet til lave priser. Vores fokus er altid at leve op til dine forventninger, så dig og dine gæster får en madoplevelse i topklasse. Vores TrustPilot afspejler dette. Vi samler kun på glade og tilfredse kunder.

Vi leverer catering og mad ud af huset til alle byer på Sjælland. Til alle typer arrangementer. Til alle størrelser arrangementer.

Vi leverer altså catering til alle byer på Sjælland, for eksempel:

Nordsjælland: Allerød, Farum, Fredensborg, Frederikssund, Frederiksværk, Gilleleje, Helsinge, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Holte, Slangerup og Søborg

Sydsjælland: Vordingborg, Præstø, Næstved og Faxe

Vestsjælland: Korsør, Holbæk, Slagelse og Skælskør

København: Amager, Frederiksberg, København Ø, Nørrebro, Østerbro, Valby og Vesterbro

Nordvestsjælland: Jyderup, Kalundborg, Svinninge og Tølløse

Østsjælland: Greve, Jyllinge, Køge, Roskilde, Solrød og Taastrup

Midtsjælland: Borup, Haslev, Ringsted og Viby

Storkøbenhavn: Vallensbæk, Albertslund, Ballerup, Birkerød, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Glostrup, Gladsaxe, Hvidovre, Høje-Taastrup, Herlev, Tårnby, Rødovre og Ishøj

Populære anledninger

Madfolk Catering ApS er grundlagt af elitekokken Kristoffer Kølln, der har fokus på at leverer nordisk inspireret mad på Sjælland og i København.

Nytårsaften

Nytårsaften er en af årets største fester, hvis ikke den største, og her er det vigtigt at der er styr på maden. Vi anbefaler at du prøver vores anmelderroste nytårsmenu ud af huset. Den skal afhentes i Herlev d. 31 december. Der medfølger nemme og simple instruktioner. Du tilbereder herefter maden derhjemme, og kan serverer den dejligste mad til dine gæster.

Juleaften

Juleaften er en af de vigtigste dage, hvis ikke den vigtigste dag, for de fleste danskere. Det er også en dag der kan være præget af stress. Juleaften bør altid være en hyggelig dag for dig og dine nære, og derfor anbefaler vi at du bestiller din julemad ud af huset. Du afhente din julemad ud af huset i Herlev. Vores julemad er tilberedt af elitekokken Kristoffer Kølln med fokus på juletraditionerne.

Julefrokost

Udover at danskerne laver massere af julehygge i julemånederne november og december, så bliver der også afholdt tusindevis af julefrokoster landet over. Om du skal til julefrokost med din familie, venner eller kollegaer, så er noget af det vigtigste til din julefrokost at maden er i verdensklasse. Madfolk Catering kan leverer den bedste madoplevelse til dine gæste. Vi er kompromisløse og leverer altid den dejligste julefrokost ud af huset, som er elsket af danskere på hele Sjælland og i København.

Påske

Påsken er en kristen højtid, som danskerne fejrer hvert eneste år. Påsken betyder også massere af påskefrokoster. En af de vigtigste ting til en påskefrokost er selvfølgelig maden. Hvis du får gæster til påske kan det blive en stressende affære. Der skal laves meget mad, og meget forskelligt mad. Mange danskere vælger at bestille catering, og slippe for madstressen. Madfolk kan i disse scenarier være behjælpelige. Vores påskefrokost ud af huset er nemlig meget populær og anmelderrost.

Hvor leverer I jeres mad ud af huset?

Madfolk Catering leverer catering og mad ud af huset i hele Sjælland og København. Du kan både få en kold levering, hvor maden bare skal varmes op(der medfølger nemme instruktioner og det tager ikke mere end 20 minutter at gøre maden klar) eller en varm levering hvor al maden leveres varmt i termobokse.

Du kan også få en kok med til dit arrangement. Du kan få mange flere oplysninger ved at skrive til os på bestilling@madfolk.dk