Skræddersyet tilbud på julefrokost og mad ud af huset. (Telefon nede pt, men vi svarer mails)

Buffet ud af huset

Madfolk Catering koncept er nordisk inspireret mad i højeste kvalitet til lave priser, hvor alle kan være med. Alle vores menuer er udviklet af vores køkkenchef, som har mange års erfaring på danske og nordiske gourmet restauranter.

Madfolk leverer kun mad vi kan stå inde for. Alt vores mad er nordisk inspireret, og alle vores råvarer er friske og i højeste kvalitet. Vores kunder kan bevidne dette. På TrustPilot og Google har vi kun glade og tilfredse kunder. Vi gør en dyd ud af at leverer topklasse madoplevelser hver eneste gang. Vi går aldrig på kompromis.

Fordelen ved en buffet

Fordelen ved en buffet er at dig og dine gæster får en formidabel madoplevelse til lave priser. Buffet ud af huset kan gøres fra 125 kroner per kuvert, alt efter hvilken menu du vælger.

Derudover giver det en god stemning når dine gæster står ved buffeten og fylder tallerkenen op med mad.

Du bestemmer selv hvordan du vælger at serverer buffeten. Mange af vores kunder vælger at potions anrette forretten og serverer hovedretten på et bord. Hvis du til dessert har valgt vores signatur dessert, Citron Panna Cotta med bagt hvid chokolade crumble, så leveres den i dessertglas.

Buffet ud af huset i København og på hele Sjælland

På nuværende tidspunkt kan vi tilbyde levering på hele Sjælland, eller du kan afhente i vores køkken i Herlev. Fordelen ved at afhente maden er at du sparer leveringsgebyret.

Du kan også få en af vores kokke med ud til dit arrangement. Du kan høre meget mere om dette ved at skrive til bestilling@madfolk.dk

Populære begivenheder

Madfolk leverer mad til populære begivenheder som for eksempel juleaften, nytårsaften, påske og julefrokoster.