Bestil en af vores menuer og særmenuer allerede i dag - vælg datoen senere.

Anledninger

Madfolk Catering ApS er et dansk catering selskab med base i Herlev. Vores mad er inspireret af det nordiske køkken. Vores mad bliver lavet af mesterkokken Kristoffer Kølln, da er oplært på toprestauranter i København.

Vores koncept har fokus på at leverer buffet ud af huset i højeste kvalitet til lave priser. En forret kan for eksempel bestå af en lakserilette som vi anbefaler at du potion anretter. Hovedretten anbefaler vi at man serverer som en buffet, hvor dine gæster har mulighed for at mingle og hygge imens de tager mad på deres tallerkener. Til dessert kan vi både tilbyde en potions anrettet citron pannacotta. Vi har også en dejlig kraftig chokolade brownie med hindbær fromage og ægte callebaut chokolade, som man kan serverer som buffet.

Vi kan tilbyde catering på hele Sjælland og København. Du kan være sikker på at vores mad er i højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis. Vi leverer gode madoplevelser til vores kunder gang på gang. Du kan se alle vores glade kunder på TrustPilot eller Google.

Bryllup

De fleste mennesker har kun bryllup én gang i livet med den man elsker. Ens bryllup oplever man kun én gang, og derfor skal alt til dit arrangement være perfekt. Vi har leveret catering til bryllupper tusindvis af gange. Vi kan både tilbyde dig en kold eller varm levering. Vi kan også tilbyde at komme ud med en kok der potions anretter for dig, præsenterer maden for dine gæster, og sørger for at alt er perfekt.

Juleaften

Du behøver ikke nødvendigvis at stå i køkkenet selv juleaften. Det kan være at du får gæster, eller at du bare gerne vil slappe af og nyde julen. I dette tilfælde anbefaler vi at du køber julemad ud af huset fra os. Julemad fra Madfolk til juleaften er altid klassisk dansk julemad du selv opvarmer. Der følger nemme instruktioner med. Julemad fra Madfolk skal afhentes d. 23 eller d. 24 i Herlev, og der tilbydes desværre ikke levering.

Nytårsaften

Dette er uden tvivl den største og vigtigste aften. Nytårsaften sker kun én gang om året, og det er derfor vigtigt at du sørger for at alt går op i en højere enhed. Maden til nytårsaften er en af de vigtigste ting. Dine gæster forventer at maden der bliver serveret er i højeste kvalitet. Madfolk laver en af de mest anmelderroste menuer. Du kan undgå nytårsaften stress ved at købe en menu fra Madfolk Catering. Nytårsmenu ud af huset skal afhentes i Herlev d. 31 december. Vores menu består er en klassisk nytårsmenu som inkluderer forret, hovedret og dessert. Der tilbydes desværre ikke leverer nytårsaften.

Påskefrokost

Påsken er den fest, hvor vi mindes Jesu død og hans opstandelse. Det er en af de vigtigste kristne højtider Det er også en tid hvor der afholdes påskefrokoster landet over. Madfolk Catering har udviklet, i samarbejde med køkkenchefen Kristoffer Kølln, en anmeldelserrost påskefrokost menu. Vores påskefrokost ud af huset kan afhentes i Herlev. Du kan også tilkøbe levering på hele Sjælland.

Julefrokost

De fleste danskere tager til julefrokost hvert evig eneste år. Om det er med familie, venner eller kollegaer så er julefrokosten et dejligt afbræk fra hverdagen. Hvis du skal inviterer til julefrokost, så forventer dine gæster at julefrokosten er i højeste kvalitet. Madfolk kan leverer julefrokost til dit arrangement. Vores julefrokost ud af huset er nordisk inspireret. Madfolk leverer kun julefrokost ud af huset på Sjælland og i København. Du kan også afhente i Herlev og sparer leveringsgebyret.

Andre anledninger

Derudover leverer vi også mad til studentergilder og studenterfester, bryllup, barnedåb, selskaber, firmafest, sommerfest, fest, fødselsdag, julefrokost, juleaften, nytårsaften, konfirmation og julefrokost.