Skræddersyet tilbud på julefrokost og mad ud af huset. (Telefon nede pt, men vi svarer mails)

Anledninger

Madfolk Catering ApS er et dansk catering selskab med base i Herlev. Vores mad er inspireret af det nordiske køkken. Vores mad bliver lavet af mesterkokken Kristoffer Kølln, som er oplært på toprestauranter i København.

Vores koncept har fokus på at levere buffet ud af huset i højeste kvalitet til lave priser. En forret kan for eksempel bestå af en lakserilette som vi anbefaler at du eller vores kok potionsanretter. Hovedretten anbefaler vi at man serverer som en buffet, hvor dine gæster har mulighed for at mingle og hygge imens de tager mad på deres tallerkener. Til dessert kan vi både tilbyde en potionsanrettet citron pannacotta eller en dejlig kraftig chokolade brownie med hindbær fromage.

Vi kan tilbyde catering på hele Sjælland og København. Du kan være sikker på at vores mad er i højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis. Vi leverer gode madoplevelser til vores kunder gang på gang – det giver de nemlig selv udtryk for på Trustpilot. Du kan se alle vores glade kunder på Trustpilot eller Google.

Bryllup

De fleste mennesker har kun bryllup én gang i livet med den man elsker. Ens bryllup oplever man ofte kun én gang, og derfor skal alt til dit arrangement være perfekt. Vi har leveret catering til bryllupper masser af gange. en kok der potionsanretter for dig, præsenterer maden for dine gæster, og sørger for at alt er perfekt.

Juleaften

Du behøver ikke nødvendigvis at stå i køkkenet selv juleaften. Det kan være at du får gæster, eller at du bare gerne vil slappe af og nyde julen. I dette tilfælde anbefaler vi at du køber julemad ud af huset fra os. Julemad fra Madfolk til juleaften er altid klassisk dansk julemad du selv opvarmer. Der følger nemme instruktioner med. Julemad fra Madfolk skal afhentes d. 23 december i Herlev.

Nytårsaften

Dette er uden tvivl den største og vigtigste aften. Nytårsaften sker kun én gang om året, og det er derfor vigtigt at du sørger for at alt går op i en højere enhed. Maden til nytårsaften er en af de vigtigste ting. Dine gæster forventer at maden der bliver serveret er i højeste kvalitet. Madfolk laver en af de mest anmelderroste menuer. Du kan undgå stress ved at købe en menu fra Madfolk Catering. Nytårsmenu ud af huset skal afhentes i Herlev d. 31 december. Vores menu består er en klassisk nytårsmenu som inkluderer forret, hovedret og dessert.

Påskefrokost

Påsken er den fest, hvor vi mindes Jesu død og hans opstandelse. Det er en af de vigtigste kristne højtider. Det er også en tid hvor der afholdes påskefrokoster landet over. Madfolk Catering har udviklet, i samarbejde med køkkenchefen Kristoffer Kølln, en anmeldelserrost påskefrokost menu. Vores påskefrokost ud af huset kan afhentes i Herlev. Du kan også tilkøbe levering på hele Sjælland.

Julefrokost

De fleste danskere tager til julefrokost hvert evig eneste år. Om det er med familie, venner eller kollegaer så er julefrokosten et dejligt afbræk fra hverdagen. Hvis du skal invitere til julefrokost, så forventer dine gæster at julefrokosten er i højeste kvalitet. Madfolk kan levere en højkvalitets julefrokost til dit arrangement. Vores julefrokost ud af huset er helt klassisk med et tvist af luksuriøsitet. Madfolk leverer kun julefrokost ud af huset på Sjælland og i København. Du kan også afhente i Herlev og spare leveringsgebyret.

Andre anledninger

Derudover leverer vi også mad til studentergilder og studenterfester, bryllup, barnedåb, selskaber, firmafest, sommerfest, fest, fødselsdag, julefrokost, juleaften, nytårsaften, konfirmation og julefrokost.